Back to Top

Muziekles

Het belangrijkste in mijn lessen vind ik het doel nastreven van de leerling. Aan de hand van leuke, speelse en verantwoorde zang oefeningen wil ik het bereik uitproberen van de leerling. Wil je lekker muziek maken en je stem ontdekken, dan zou ik privéles aanraden, de focus ligt dan volledig bij jou.

Ook geef ik groepslessen, hierin speelt het samen zingen, luisteren naar elkaar en elkaar uitdagen een grote rol. Wanneer je in groepsverband les krijgt, leer je niet alleen van jezelf maar ook van de andere leerlingen om je heen.

Ik heb leerlingen gehad die ik heb voorbereid op audities voor ‘Kinderen voor Kinderen’ tot zangers in een band die 3 keer per week optraden. Wil jij mee doen aan een zang of band wedstrijd, dan help ik je graag om vol zelfvertrouwen je auditie in te gaan. En een aantal leerlingen heb ik mogen helpen voor audities voor het Conservatorium die zijn aangenomen.

Zingen is erg persoonlijk, maar zeer leuk en het geeft je een vrij en gelukkig gevoel. Kinderen en volwassenen die veel zingen zijn vaak vrolijk en het is een fijne manier om je gevoel te uiten, ik zie het als een uitlaatklep.

In 2012 heb ik mijn diploma gehaald op de afdeling Pop met als hoofdvak zang aan het Conservatorium te Amsterdam.

Op het moment ontvang ik leerlingen bij mij thuis in Zuid-Scharwoude ( dichtbij Alkmaar/Heerhugowaard) voor de zanglessen.

Ook geef ik piano en gitaar les aan beginners, en geef ik workshops aan alle leeftijden.

Zou je graag een proefles willen proberen? Neem dan contact met mij op, en we plannen zo spoedig mogelijk samen een les in!

 

 

Aanvraag-muziekles

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer